Showroom sale DORMIENTE bed KARA massief hout eiken 180x200 cm

Showroom sale: DORMIENTE bed KARA massief hout eiken 180x200 cm

Essenza Annelinde dekbedovertrek duurzaam katoen

Essenza Annelinde dekbedovertrek duurzaam katoen

DAMAI Topper hoeslaken DAWN 180x210 cm biologisch katoen

Een heerlijk zacht en glad topper hoeslaken van Damai Organics van percal katoen. Geschikt voor een topper met een hoogte van 5 - 15 cm. Het Nederlandse merk Damai Organics heeft het hoeslaken gemaakt van de beste 100% biologisch katoen garens. Bovendien wordt het topper hoeslaken geverfd met plantaardige verfstoffen. Zo weet u zeker dat dit topper hoeslaken nog nooit in aanraking is geweest met nare chemicaliën en pesticiden. Een ware luxe is om op te slapen. Bovendien is dit hoeslaken bijzonder vriendelijk voor de huid.

Dankzij het elastiek rondom blijft de topper hoeslaken van Damai Organics altijd goed om uw topdekmatras zitten. Het hoeslaken is geschikt voor een topper of topdekmatras van 5 tot 15 cm dikte.

Het GOTS keurmerk garandeert biologisch katoen dat onder sociale en maatschappelijk verantwoorde omstandigheden geteeld is in Turkije. Kortom dit hoeslaken voor de topper is verantwoord en duurzaam.

GOTS keurmerk

Normale prijs € 68,45 Speciale prijs € 58,00

SPECIFICATIES TOPPER HOESLAKEN DAMAI:

Merk: Damai Organics
Model: Topper hoeslaken met elastiek in de rand
Materiaal: 100% biologisch katoen / 200 threadcounts (GOTS certificaat).
Kleur: Dawn / lichtblauw
Maten: 180x210 cm

Soort: Hoeslaken, gemaakt van 100% biologisch percal katoen
Voelswaarde: Zacht, luxe
Garantie: 1 jaar op constructie en materialen
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine, 60 graden kan ook. Mag in de droger. Het ziet er mooier uit als u het strijkt, maar voelt ongestreken even lekker.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

Het 100% biologisch katoen van dit topper percal hoeslaken is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw topper hoeslaken 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot topper hoeslaken. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons dekbedovertrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

KWALITEITEN BIOLOGISCH PERCAL KATOEN TOPPERS:

- 100% biologisch katoen
- Duurzaam geproduceerd
- Gebruik van plantaardige verfstoffen
- Geen gebruik van formaldehyde tijdens productie
- GOTS-gecertificeerd
- Hypoallergeen en huidvriendelijk
- Zeer sterk en zacht
- Wassen tot 60 graden
- ca. 200 thread counts

DAMAI ORGANICS

Damai is een eigentijds en vooruitstrevend bedmodemerk. Wij innoveren, zetten de trend en zijn ons er bewust van hoe wij produceren. Zo zien wij klimaatverandering en het milieuvraagstuk niet als een politieke aangelegenheid, maar een gegeven waarin wij als organisatie onze eigen verantwoordelijkheid nemen. Deze visie heeft geleid tot een schitterende collectie bedmode gemaakt van 100% organic cotton. Modieus ontworpen, in prachtige kwaliteiten en duurzaam geproduceerd. Een collectie hoeslakens en dekbedovertrekken waarmee we voldoen aan de sterk toenemende vraag van consumenten voor milieuvriendelijke en duurzaam geproduceerde artikelen. En zonder dat ze hoeven in te leveren op hun eisen ten aanzien van kwaliteit- en design.

Alle producten van Damai Organics bestaan uit 100% organic cotton en zijn voorzien van het GOTS-keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen op een organische wijze is verbouwd. Of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard. Met dit zuivere, natuurlijke textiel hebben we een prachtige, eigentijdse bedlinnen ontworpen met een eersteklas kwaliteit. Pure weldaad voor elk bed.

Met Damai Organics hebben wij een collectie hoeslakens en dekbedovertrekken in huis die helemaal voldoet aan de sterk toenemende vraag van consumenten voor milieuvriendelijke en duurzaam geproduceerde artikelen. Zonder dat ze hoeven in te leveren op hun eisen ten aanzien van kwaliteit- en design.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar