Showroom sale DORMIENTE bed KARA massief hout eiken 180x200 cm

Showroom sale: DORMIENTE bed KARA massief hout eiken 180x200 cm

SALE Dormiente Z7 medium matras 90x200 cm

SALE Dormiente Z7 medium matras 90x200 cm

Dormiente BALENA houten bed eenpersoons

Het Dormiente bed BALENA heeft een mooie organische vormgeving. Om de gecompliceerde vorm op ambachtelijke wijze te maken is een technisch hoogstandje. De meubelmakers van Dormiente zijn niet voor niets meester-meubelmaker. Het massief houten bed wordt veredeld met natuurlijke plantaardige olie. Het BALENA bed van Dormiente heeft meerdere inlegdieptes. U bepaalt zelf welke inlegdiepte u wilt gebruiken.

Wegens collectie wijziging is het showroommodel 90x200 cm direct leverbaar. Andere afmetingen zijn niet meer verkrijgbaar.

Frame hoogte: 42 cm
Hoogte hoofdbord: 77 cm (vanaf de grond)
Inlegdiepte lattenbodem: 16, 19 en 22 cm (voorgeboord)
Opties: comforthoogte 48 cm 

natuurlijke materialen FSC 

Vanaf € 2.249,00
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES VAN HET BALENA BED:

Merk: Dormiente
Type: Balena
Materiaal: Massief hout
Houtsoorten: Kernbeuken
Afwerking: Biologische olie of natuurlijk white wash
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Ook mogelijk in diverse lengte- en breedtematen.
Comforthoogte: Ja, is optioneel mogelijk

Het Balena bed aanbod is exclusief matrassen en lattenbodem.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij.

ONDERHOUD VAN MASSIEF HOUTEN DESIGN BEDDEN

Voor het onderhoud van het massief houten design bed Balena en bijpassende nachtkastjes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie. U vindt deze in ons assortiment.

Meer informatie
levertijd Showroommodel 90x200 cm kernbeuken direct leverbaar