Team 7

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina

Een familieonderneming sinds 1959. De Oostenrijker Erwin Berghammer heeft Team 7 opgericht en sinds 2006 is Georg Emprechtinger enig eigenaar van het Oostenrijkse bedrijf. Toen men begon wist men niet zo snel een bedrijfsnaam te bedenken. Team 7 is destijds bedacht, opdat men 7 mensen waren. Anno 2018 is dit aantal verhonderdvoudigd en werken er 715 mensen. In de streek rond Ried im Innkreis is Team 7 één van de grootste werkgevers. Daar vindt men 2 eigen meubelfabrieken, een zagerij, een platenfabriek en een kantoor.

Bij Team 7 creëert men waarde op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit, design 100% vanuit de eigen hand. Elk meubelstuk, elk bed, elke kast wordt per klant order op ambachtelijke wijze geproduceerd in Oostenrijk. Het Oostenrijkse vakmanschap is van buitengewoon hoogwaardige kwaliteit. De opties en mogelijkheden per meubel, kast, bed of bijmeubel zijn zeer uitgebreid en zelfs spectaculair te noemen.

Laat u inspireren hoe de Team 7 bedden, kasten en bijmeubels uw slaapkamer omtoveren. Van A van aankleden tot Z van Zenkamer; middels een gratis 3D ontwerp in onze showroom. Of neem hier alvast een kijkje naar de bijzondere en prachtige collectie van Team 7.