TrueStuff

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

TrueStuff is een exclusief, authentiek Deens label opgericht door Hanne Sall en Mette Lyngsø. Na vele jaren ervaring in de textielbranche, design en productie willen, Hanne en Mette, bewijzen dat ecologisch geproduceerd textiel een èchte (true) meerwaarde heeft voor de wereld.

Hanne en Mette van TrueStuff zijn uitsluitend toegewijd aan het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van tijdloos ecologisch beddengoed die een Scandinavisch eco-design statement maken: puur en simpel. Het luxe bedlinnen is daarom gemaakt van de beste kwaliteit, extra long staple, biologische katoen. En dat is uniek in de wereld.

TrueStuff garandeert high-end kwaliteit en tijdloze, stijlvolle designs, uitsluitend geproduceerd op milieuvriendelijk en duurzame manier. Het bedrijf biedt duurzame kwaliteit en innovatieve alternatieven en dat is wel anders bij de in massa-producerende textiel bedrijven op de huidige markt.

Het katoen dat TrueStuff verwerkt is afkomstig van gecertificeerd biologische teelt en geproduceerd in Europa. Hanne en Mette van TrueStuff zoeken zorgvuldig Europese partners die hun milieuvriendelijke methoden documenteren. Zoals textiel verven zonder gebruik te maken van toxische stoffen, milieuvriendelijk bleken en reiniging van afvalwater.

Deens eco design

Deens eco design is wereldwijd erg gewild. Scandinavië, en in het bijzonder Denemarken, loopt al geruime tijd voorop in milieubewust produceren. TrueStuff bewijst met hun stijlvolle kleurencombinaties en bijzondere details dat biologisch katoen niet altijd saai uni hoeft te zijn, maar dat verantwoord en een hoog verwengehalte prima samen kunnen gaan. En dat voel je, want na één nacht wil je nooit meer anders!