Kussen met neksteun hoofdkussen Jonk

Kussen met neksteun hoofdkussen Jonk

Orthopedisch hoofdkussen Ergopillo MED latex neksteunkussen vormvast dormiente

Orthopedisch hoofdkussen Ergopillo MED latex neksteunkussen vormvast dormiente

Vita talalay kussen IMPERIOR met neksteun vormvast donzen hoofdkussen Jonk

Een comfortabel vormvast Imperior kussen heeft een kern met lage neksteun van Natural Vita talalay latex. Het Imperior kussen biedt een goede ondersteuning door de Natural Vita talalay latex kern als ook een lekker zacht gevoel door de omhulling van 90% ganzendons.Heerlijk slapen op dons en toch wordt uw hoofd gedragen door de Natural Vita talalay latex.

Positieve eigenschappen:

- Verkrijgbaar in maar liefst 5 hoogten / stevigheid.
- Verwisselbare kern, u geniet van tevredenheidsgarantie.
- Wasbaar. Zonder latex kern is het kussen wasbaar op 60 graden.
- Goede vochtregulatie door 100% batist katoenen hoes en natuurlijke ademende vulling
- Cradle to cradle: Natural Vita talalay latex is cradle to cradle gecertificeerd. Het beste hoofdkussen met latex voor mens en milieu

Downpass certficaatIDFL documentatiesysteem herkomst ganzendonsZonder schadelijke desinfecteringsmiddelen geproduceerd en dus biologisch afbreekbaarVrij van schadelijke stoffen Geschikt voor mensen met allergie voor huisstofmijt en astma  Cradle to cradle gecertificeerd latex

Vanaf € 159,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties van Imperior kussen:

Merk: Jonk
Materiaal:
tijk: 100% katoen.
Vulling: Talalay natuur latex kern (in 5 verschillende stevigheid) en 90% Europees ganzendons.
Stevigheid: x-soft, soft, medium, firm, x-firm
Model: box
Maat: standaard 50x70

Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti huisstofmijt)
Model: Box kussen (opstaande randen)
Onderhoud: Volg de onderhoudstips van Bedaffair. Het kussen kan gewassen worden op maximaal 60 graden, maar wij adviseren 40 graden. U dient de natuurlatex kern te verwijderen. Regelmatig opschudden en luchten.
Keurmerken: Dons: Downpass, Greenline. Latex: Cradle to Cradle. Tijk: Nomite, ökotex100

Cradle to Cradle gecertificeerd Natural Vita talalay latex

Cradle to Cradle is een ontwerpconcept van de chemicus Michael Braungart en de architect William McDonough. Als ons afval ‘voedsel’ zou zijn voor de biosfeer of de technosfeer (alle technische producten die we maken), dan zouden productie en consumptie juist gunstig kunnen zijn voor de planeet. Hun denken verandert de manier waarop we produceren en bouwen fundamenteel. Cradle to Cradle betekent dat de grondstoffen die je gebruikt volledig hergebruikt kunnen worden, zonder hun waarde te verliezen.

Natural Vita talalay latex kussen met dons

Een vormvast kussen met een bijzonder comfortabele combinatie van veerkrachtig Natural Vita talalay latex omgeven door zacht en verantwoord ganzendons in een puur katoenen tijk. De vormvaste Natural Vita talalay latex kern blijft altijd in model en biedt altijd goede ondersteuning. Het dons aan beide zijden van het vormvaste talalay natuurlatex kussen zorgt voor meer comfort dan bij een gewoon latex kussen.

Dit boxkussen is vormvast en is voor iedereen geschikt door de keuze uit maar liefst 5 verschillen in stevigheid. De onderkant van het latex kussen is een beetje hol gemaakt, zodat uw hoofd en nek daar beter ondersteund worden. Door de box vorm biedt het vormvaste kussen zeer goede ondersteuning. Het is geschikt voor kleinere tot middelgrote zijslapers. De tijk is zacht en wit, van 100% biologisch katoen. De maat is 50x70 cm.

Vormvast kussen gevuld met eendendons en Natural Vita talalay latex

Puur talalay latex komt weinig voor. Vaak wordt er synthetische latex bijgemengd, omdat natuurlatex kostbaar is. Niet bij Bedaffair natuurlijk. De productie van natuurlatex vraagt weinig energie. Talalay latex heeft een geweldige soepelheid en is heerlijk bouncy, waardoor uw hoofd en nek altijd de steun hebben daar waar nodig maar zonder veel druk.

Het Natural Vita talalay latex kussen Imperior behoudt goed z'n vorm, zodat u nooit op een plat stuk ligt. Het 90% ganzendons zorgt voor extra comfort, omdat het dit kussen zachter maakt waardoor en nog minder druk is op uw hoofd en nek. Een geweldige combinatie.

Natuurlatex is anti-bacterieel en anti-allergeen

De zuivere talalay latex is anti-allergeen en anti-bacterieel. Een schone slaapomgeving, waar huismijt niks mee heeft. Zeer geschikt dus voor mensen met een huisstofmijt allergie. Bovendien is de tijk Nomite gecertificeerd: huismijt komt er niet in!

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar