Yumeko

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 96

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 96

per pagina

Yumeko biedt een volledige collectie eco dekbedden, matrassen, toppers, dekbedden, kussens en plaids. Yumeko brengt zachtheid in de wereld. Zij geloven dat zachtheid zorgt voor een beter en meer ontspannen bestaan.

Bedaffair, de grootste duurzaamste beddenwinkel in de Benelux, is fabrikant van 's werelds 1e biologische recyclebare en bodemverrijkende matrassen! Alle producten in onze collectie zijn duurzaam, betaalbaar én voorzienvan duurzame keurmerken. Vrij van plastic. Vrij van schadelijke stoffen. Dát is Bedaffair >>

De Yumeko eco dekbedden, matrassen en toppers, beddengoed, kussens, en plaids zijn zo zacht. Yumeko maakt ze meest het duurzame natuurlatex, katoen en kapok, het beste dons en de mooiste wol. Die kwaliteit biedt Yumeko, omdat ze zacht zijn voor de dieren en de akkers die onze grondstoffen leveren. Net als voor de boeren waarvan ze zijn.

Matrassen en toppers Yumeko toppers en matrassen zijn gemaakt van puur natuurlatex. De tijk van de Yumeko matrassen zijn gemaakt van zacht biologisch jersey katoen met daaronder een dikke laag biologische wol. De Yumeko eco natuurlatex matrassen zijn geschikt voor zowel zij-, rug-, buik-- als omni-slapers.

Hoofdkussens Voel de zachtheid van Yumeko kussen. Alle Yumeko eco kussens zijn gemaakt van biologisch katoen en gevuld met heerlijk kapok, wol of dons.

Dekbedden Yumeko biedt zachte, knuffelige dekbedden van wol, eendendons, tencel of katoen. Yumeko heeft voor iedereen het perfecte eco dekbed. Een geschikt dekbed voor alle seizoenen, zomer, winter, herfst en lente. Maak je keuze en geniet van zachtheid.

Beddengoed Het beddengoed van Yumeko is heerlijk zacht en nog nooit in aanraking geweest met chemicaliën. Je slaapt niet alleen zachter, maar dus ook schoner. Kies uit dekbedovertrekken, kussenslopen, hoeslakens, lakens en kussenbeschermers.