Flanellen velvet dekbedovertrek lichtgrijs light grey Yumeko biologisch flanel katoen

Flanellen velvet dekbedovertrek lichtgrijs light grey Yumeko biologisch flanel katoen

Yumeko kinderdekbedovertrek SKY BLUE licht blauw biologisch katoen

Yumeko kinderdekbedovertrek SKY BLUE licht blauw biologisch katoen

Yumeko kinderdekbedovertrek Dusty Rose biologisch katoen

Een prachtig Yumeko kinderdekbedovertrek in de kleur Dusty Rose of oud roze. Een kinderdekbedovertrek dat je kind schoon en veilig laat slapen, want het is gemaakt van 100% biologisch katoen. En dus vrij van schadelijke stoffen en het kinderdekbedovertrek is ook nog eens heerlijk zacht. Daarnaast is het Yumeko Dusty Rose kinderdekbedovertrek Fairtrade, zo weet je zeker dat het niet door kinderhanden is gemaakt en dat de pappa en mamma boeren een eerlijke prijs hebben gekregen voor hun biologisch katoen. Slaap lekker.

Biologisch katoenFairtrade gecertificeerd

Vanaf € 44,95
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties van kinderdekbedovertrek Dusty Rose:

Merk: Yumeko
Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen
Kwaliteit: 300 tc katoen satijn
Oorsprong: India
Maten: Overtrek(bxl): 100x135, 120x150

Kleur: Dusty Rose / zacht oud roze
Model: Kinderdekbedovertrek met flessenhals sluiting
Materialen: 100% biologisch katoen (GOTS certificaat). Fairtrade gecertificeerd. Satijn geweven.
Voelswaarde: Zacht, luxe

Kinderdekbedovertrek dat zacht en schoon is

Ouders kiezen veilig voor hun kind. Vooral als het gaat om het slapen. En zo kiest u biologisch beddengoed. Waaronder een dekbedovertrek van 100% biologisch katoen. Dan bent u zeker van een kinderdekbedovertrek zonder schadelijke stoffen en ook nog eens heerlijk zacht. Het kinderdekbedovertrek van Yumeko is er in de maten 100x135 en 120x150 cm.

De zachte luxe van hoge kwaliteit katoen satijn

Yumeko heeft gekozen voor het allermooiste katoen satijn met een threadcount van 300 voor dit luxe satijn dekbedovertrek. Dat wil zeggen dat er 300 draden per vierkante inch worden gebruikt. Daar zijn hele fijne garens voor nodig. Die fijne garens zorgen ervoor dat het dekbedovertrek in Dusty Rose ongelooflijk zacht en soepel is.

Het schone van 100% biologisch katoen satijn

Het 100% biologisch katoen satijn uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw overtrek 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons dekbedovertrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Het eerlijke van 100% fairtrade katoen

Yumeko concentreert zich bij de productie van haar katoen satijn dekbedovertrek op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Het katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Meer informatie
levertijd 2 - 3 werkdagen