Yumeko flanel dekbedovertrek STONE BROWN velvet flanellen

Yumeko flanel dekbedovertrek STONE BROWN velvet flanellen

Yumeko jersey hoeslaken PINE GREEN biologisch katoen

Yumeko jersey hoeslaken PINE GREEN biologisch katoen

Yumeko velvet flanel dekbedovertrek INDIAN YELLOW biologisch katoen

U kiest voor onovertroffen zachtheid, als u kiest voor velvet flanel van Yumeko. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% biologisch katoen. Het bio katoen flanel wordt in Portugal geweven en opgeruwd tot het extreem zacht en soepel is. Een flanellen dekbedovertrek is heerlijk warm bij koude nachten. Het velvet flanel van Yumeko is geweven met melangegaren, zodat er een levendige stof ontstaat. En zo slaapt u niet alleen fluweelzacht, uw slaapkamer ziet er ook nog eens extra mooi uit.

TIP: Combineer het okergele flanel dekbedovertrek met de kussenslopen en hoeslaken in Light grey velvet flanel. Hieronder vindt u deze producten.

GOTS

Vanaf € 119,95
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VELVET FLANEL DEKBEDOVERTREK:

Merk: Yumeko
Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen
Oorsprong: Portugal
Maten: Overtrek(bxl): 140x220, 200x220 en 240x220 Sloop(lxb): 60x70

Kleur: Indian Yellow / okergeel
Model: Dekbedovertrek met instopstrook en kokosnoot knoopjes, sloop met kokosnoot knoopjes
Materialen: 100% biologisch katoen (GOTS certificaat). Fairtrade gecertificeerd.
Voelswaarde: Zacht, luxe en warm
Garantie: 1 jaar op constructie en materialen
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine, liever op 30 graden dan houdt het flanel beter zijn zachtheid.

WAAROM EEN FLANELLEN DEKBEDOVERTREK

Flanel is heerlijk zacht en warm. Vooral voor koude nachten is een flanellen dekbedvertrek heerlijk om onder te slapen. Flanel is superzacht doordat de fijne katoen stof wordt opgeruwd. De Dark Grey flanellen dekbedovertrek is 100% biologisch en fairtrade. Het is wat luchtiger en voordeliger dan de andere flanel variant, velvet flanel, dat in Portugal wordt gemaakt. Het flanel voor deze flanellen dekbedvertrek is geweven met melangegaren, wat een levendig effect geeft.

VELVET FLANEL KAN NIET ZACHTER

Fluweelzacht slapen is wat u beleefd onder deze Light Blue velvet flanel dekbedovertrek. Qua zachtheid is velvet flanel namelijk onovertroffen. Dat komt door het speciale, ambachtelijke proces dat het biologische katoen ondergaat en de fluwele zachtheid krijgt. In een Portugees familiebedrijf worden alleen de fijnste vezels voorzichtig losgemaakt, waardoor de stof zeer zacht en extra fluffy wordt. Dat ruwproces wordt meerdere malen herhaald onder lage druk, zodat het garen niet beschadigt. De langere pluisjes worden vervolgens voorzichtig weggeschoren.

DEKBEDOVERTREK FLANEL MET INSTOPSTROOK

Het dekbedovertrek heeft een instopstrook zodat uw dekbed goed blijft zitten en sluit af met mooie kokosnoot knoopjes. De instopstrook is ook heel makkelijk naar binnen te vouwen, mocht u hem niet willen gebruiken.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN SATIJN

Het 100% biologisch katoen satijn uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw overtrek 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons dekbedovertrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Meer informatie
levertijd 2 - 3 werkdagen