Taupe gastendoekjes

Taupe gastendoekjes

Badlaken wit

Badlaken wit biologisch katoen Yumeko

Gastendoek light sand Yumeko

De gastendoek van Yumeko in de kleur light sand is heerlijk zacht en dus pure verwennerij voor toilet of badkamer. Deze handige Yumeko gastendoekjes hebben een hoog absorptievermogen. Met een gewicht van 600 g/m² zijn ze lekker dicht en zacht. De gastendoekjes hebben een ophanglus. En zijn per set van 4 verpakt. De maat van de gastendoekjes is 30x50 cm. De lange, fijne vezels van het gekamde biologische katoen geven een zachter en steviger gastendoek.

Fairtrade gecertificeerdGOTS gecertificeerd

 

€ 22,95

Handige gastendoekjes met een hoog absorptievermogen (gewicht 600 g/m²). Lekker dicht en zacht. De gastendoekjes hebben een ophanglus en zijn er in setjes van 4 in de maat 30x50 cm. De lange, fijne vezels van het gekamde biologische katoen geven een zachter en steviger gastendoek.

Het schone van 100% biologisch katoen

Yumeko's gastendoekjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen dat nooit in aanraking is geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. De gastendoek voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw gastendoek 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot gastendoek. Beter voor u en beter voor de wereld.

Het eerlijke van 100% fairtrade katoen

Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Het katoen voor de gastendoek is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs van het katoen geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt onze wereld een beetje eerlijker van.

Specificaties:

Type: Gastendoek
Materiaal:
 100% biologisch en Fairtrade katoen 
Kleur: light sand
Kwaliteit: 600 gram per m2 
Oorsprong: India
Maat: 30 x 50 cm 
Verpakking: 4 pack

Meer informatie
levertijd 0 - 3 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!