Hoeslaken katoensatijn kindermatras

Hoeslaken kinderbed katoen satijn 60x120 / 70x150

Lakens katoensatijn

Laken katoensatijn Yumeko

Kussenbeschermer Yumeko

Handige en zachte kussenbeschermer van geborsteld Indiaas katoen flanel. U houdt uw favoriete kussen schoon en het gaat langer mee. Het maakt uw kussen iets minder los en makkelijker vormbaar.

Door de handige rits is de kussenbeschermer makkelijk in het gebruik. Ook handig voor op reis, voor een schoon gevoel in uw hotel.

Biologisch katoen

Vanaf € 19,95
Nog %1 beschikbaar

Zachte flanellen kussenbeschermer

Onze zachte kussenbeschermer van geborsteld flanel houdt uw favoriete kussen in een betere conditie. Het zorgt ervoor dat het kussen lekker schoon blijft en daardoor gaat uw kussen langer mee. Een duurzame investering dus. Door de rits aan de zijkant is de beschermer erg makkelijk in gebruik en piept uw kussen er nooit uit.

Het schone van 100% biologisch katoen

Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw bedlinnen 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot overtrek of kussensloop. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

De zachte luxe van Yumeko's katoen

De Yumeko kussenbeschermers zijn gemaakt van zacht Indiaas geborsteld katoen flanel in de kleur ecru.

Het eerlijke van 100% fairtrade katoen

Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Materiaal: 100% biologisch en fairtrade geborsteld katoen flanel
Maten(lxb):
50x60, 50x70 en 60x70

Meer informatie
levertijd 2 - 3 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!