Natuurlatex topper Yumeko

Natuurlatex topper Yumeko

Yumeko natuurlatex matras

YUMEKO ACTIE: Tijdelijk 10% korting op alle Yumeko matrassen. De korting wordt direct in uw winkelmandje verrekend.
De Yumeko eco matrassen betekenen comfortabel en natuurlijk slapen. De Yumeko matrassen hebben een kern van natuurlatex. Natuurlatex is een geweldig puur natuurlijk materiaal voor uw matras. En bezit een onovertroffen elasticiteit en veerkracht: het ondersteunt altijd daar waar nodig en geeft volop de ruimte aan uw schouders en heupen.

De matrassen zijn te gebruiken aan beide zijden, makkelijk te keren door de handvatten en hebben een afneembare tijk. Optimale ondersteuning De natuurlatex eco matrassen van Yumeko hebben 7 comfortzones, waardoor ze uw lichaam overal precies de goede ondersteuning bieden. Steviger waar nodig, soepeler waar nodig. Dat ligt heerlijk en slaapt geweldig. U ligt altijd in een gezonde houding en uw lichaam krijgt iedere nacht de ontspanning die het nodig heeft.

Voordelen op een rij:

- Proefslapen 100 dagen: Lees meer over proefslapen >
- Verkrijgbaar in soft, medium en firm
- Matraskeuze advies? Vul dan dit formulier in >

TIP! Geïnteresseerd in de meest duurzame matrassen? Bekijk dan onze circulaire biologische matrassen.
Klik hier om onze eco matrassen te bekijken waarvan álle materialen kunnen worden hergebruikt en gerecycled =>

QUL

Vanaf € 1.099,00
Nog %1 beschikbaar

Yumeko natuurlatex matras

Comfortabel en natuurlijk slapen. Yumeko introduceert de allercomfortabelste, handgemaakte natuurlatex matrassen. Natuurlatex is een geweldig puur natuurlijk materiaal voor uw matras door de onovertroffen elasticiteit en veerkracht: het ondersteunt altijd daar waar nodig en geeft volop de ruimte aan uw schouders en heupen. De matrassen zijn te gebruiken aan beide zijden, makkelijk te keren door de handvatten en hebben een afneembare tijk. Optimale ondersteuning De latex matrassen hebben 7 comfortzones, waardoor ze uw lichaam overal precies de goede ondersteuning bieden. Steviger waar nodig, soepeler waar nodig. Dat ligt heerlijk en slaapt geweldig. U ligt altijd in een gezonde houding en uw lichaam krijgt iedere nacht de ontspanning die het nodig heeft.

Prachtige eco materialen

De 15 centimeter dikke laag puur natuurlatex heeft een zogenaamde open celstructuur waardoor uw matras uitstekend ademt en u het niet te warm krijgt. Rondom de natuurlatex kern hebben we een heerlijke laag pure biologische wol aangebracht, die is samengesteld uit 60% schapenwol en 40% merinowol. De pure scheerwol ventileert en ademt zeer goed en zorgt ervoor dat uw lichaamstemperatuur goed blijft: warm als het moet en koel als het warmer is. Om de materialen zit een prachtige, zachte en luxe jersey katoenen tijk. De wol en het katoen voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard.

Voor wie?

Yumeko’s natuurlatex matrassen zijn verkrijgbaar in de hardheden: zacht, medium en stevig. Het matras is uitstekend geschikt voor mensen die op hun zij, rug of buik slapen. De natuurlatex matrassen komen het beste tot hun recht op een goede, verende lattenbodem. Maar dit latexmatras is ook uitstekend geschikt voor boxsprings.

Vakmanschap

Onze matrassen worden met de hand gemaakt in Nederland. Natuurlijk komen sommige materialen van ver. Zo wordt de latex gewonnen in Maleisië en komt de katoen uit India. De wol komt van blije schapen uit Engeland.

Zorgenloos bestellen en proefslapen

Bij Bedaffair kunt u makkelijk online bestellen en betalen en uw bestelling wordt tot in de slaapkamer afgeleverd wanneer het u uitkomt. Als u binnen 100 dagen niet over de stevigheid tevreden bent wisselen we gratis de matraskern om voor een zachtere of stevigere ondersteuning.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken