Zechsal magnesium kopen

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina

Shop bij Bedaffair.nl het volledige assortiment Zechsal magnesium en profiteer van de beste prijs. Bestel gemakkelijk & snel online! Of bezoek onze winkel op Amsterdam IJburg.

Waar komt Zechsal magnesium vandaan?

Zechsal magnesium wordt gewonnen in Tripscompagnie, een plaatsje vlakbij Veendam in Groningen. Hier werd in 1982 begonnen met het winnen van een unieke magnesium zoutlaag uit de Zechstein zee. Deze zee is 250.000.000 jaar geleden ingedroogd.

Vanuit de ondergrondse zoutlagen van de Zechstein zee wordt op diverse plaatsen in Polen, Duitsland en Nederland zout gewonnen. De meeste vindplaatsen betreffen natriumchloride (keukenzout). In Nederland ligt de bekendste bron daarvan in Boekelo.

De bron bij Tripscompagnie bestaat hoofdzakelijk uit magnesiumchloride. In de hele wereld zijn er circa 10 van dergelijke bronnen die in exploitatie zijn. De magnesium bron in Tripscompagnie is erkend als de zuiverste (vrij van vervuiling) en het hoogst geconcentreerd. Het magnesium zout in vaste vorm bevat 47% magnesiumchloride.

Magnesium Zechsal rechtstreeks uit de bron bij Bedaffair.nl

De verwerking van het zuivere magnesium zout voor menselijke toepassing vindt plaats vlakbij bij de Zechstein magensium bron. Daar is sinds 2010 ook Zechsal gevestigd. Zechsal verkrijgt de grondstof direct van Zechstein Minerals in zijn unieke (vloeibare en vaste) vorm. Zechsal geeft dit door aan Bedaffair.nl als Zechsal magnesiumolie en magnesium bad kristallen.

Volledige Zechsal magnesium assortiment bij Bedaffair

De Zechsal magnesiumolie dient als grondstof voor het maken van magnesium producten als de bodygel, bodycream, shampoo, etc. Het volledige Zechsal magnesium assortiment is verkrijgbaar op Bedaffair.nl en in de winkel van Bedaffair op Amsterdam IJburg. 

De overige ingrediënten die in de producten zitten zijn 100% natuurlijk en vallen onder de scherpste kwaliteitsborging (BDIH) voor natuurcosmetica. Met de Zechsal producten bent u dus verzekerd van het zuiverste en edelste natuurlijke magnesium, rechtstreeks uit de unieke Zechstein bron.

Bestel snel en makkelijk al uw Zechsal magnesium producten bij Bedaffair.nl. Of bezoek onze winkel op Amsterdam IJburg.