Als veganist of bij een vegan lifestyle wil je natuurlijk ook (h)eerlijk kunnen slapen in een bed, onder een lekker warm fijn dekbed en op een fijn Alternatief voor donzen, wollen en dierlijk dekbed en kussen. Tips voor veganisten of een vegan lifestylekussen. Echter je wilt natuurlijk zeker weten dat er absoluut geen dierenleed bij dit dekbed, kussen of bed betrokken is.

Natuurlijk en Vegan Materiaal bij Bedaffair

Maar welke alternatieven zijn er? Bedaffair biedt de oplossing en geeft je keuzes voor een natuurlijk vegan alternatief voor een donzen, wollen of ander dierlijk dekbed en kussen. Online of in de winkel vind je bij een groot assortiment aan dekbedden en kussens die 100% plantaardig zijn en geschikt voor veganisten met een vegan lifestyle.

Waarom niet synthetisch?

Synthetische materialen komen van ernstig milieuvervuilende grondstoffen, die indirect een enorme impact hebben op het dierenrijk. Je vindt bij ons dan ook geen synthetische, plastic dekbedden en kussens. En dus ook geen traagschuim of koudschuim. Wij vinden plastic ongeschikt om te gebruiken om mee te slapen. Het sluit af, geeft een ongezonde lucht en ventileert nauwelijks in vergelijking met een plantaardig kussen of dekbed. Vergelijk het met het dragen van een katoenen shirt of een polyester shirt bij warm weer. Daarnaast is het winnen, vervoeren, verbranden van olie, het produceren van olieproducten en daarbij de afvalverwerking bijzonder belastend voor onze planeet

Bedaffair heeft dus dekbedden en kussens die veel winst halen op het gebied van duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en diervriendelijkheid, maar ook jouw eigen gezondheid.

Een natuurlijke vegan slaapkamer

Bij een vegan lifestyle past een slaapkamer gevuld met heerlijke, zachte en warme plantaardige kussens en dekbedden. Een stapje verder is een vegan matras, kussen en een dekbed. En voor de echte fijn proevers … uhmm .. slapers; een super zachte veganistische onderdeken of topper op het heerlijk comfortabele vegan matras. Voor een heerlijke, diepe en duurzame slaap. Ook als veganist of met een vegan lifestyle is het mogelijk om weldadig comfortabel en natuurlijk te slapen. Wij leggen wat natuurlijke alternatieven voor je op een rij:

         Alternatief voor donzen, wollen en dierlijk dekbed en kussen. Tips voor veganisten of een vegan lifestyle    Vegan dekbedden en kussens

Vind je het lastig om een plantaardig dekbed, matras, topper of kussen te kopen die echt past bij jou? Elk mens heeft hun eigen wensen en behoeftes, wij raden je aan om te gaan voor persoonlijk advies door onze ambachtelijke slaap en bed specialisten. Zij hebben immers al 27 jaar ervaring hiermee.