Boxsprings van natuurlijke materialen

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

Bedaffair biedt keuze uit de Skoon en Dormiente boxsprings met natuurlijke materialen. Duurzaam geproduceerd. De Skoon boxsprings van natuurlijke materialen worden ambachtelijk gemaakt. Puur handwerk uit Nederland. Dormiente metaalvrije boxsprings worden handgemaakt in Duitsland.

De Skoon boxsprings van natuurlijke materialen zijn een oer-Hollands product. Met een verrassend goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedaffair kiest uitsluitend voor de Skoon boxspring met puur natuurlijke materialen zoals scheerwol, biologisch vlas, kameelhaar, paardenhaar en 100% katoen. De natuurlijke eigenschappen van onze grondstoffen zorgen dat u het nooit te koud noch te warm heeft in uw bed. De temperatuurregulatie en ventilatie van boxsprings van natuurlijke materialen is buitengewoon.

Uw gegarandeerde zekerheid als u kiest voor een SKOON bed of matras:

- 25 jaar garantie op veer- en constructiebreuk
- Uitsluitend 100% natuurlijke materialen, voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS
- Proefslaap mogelijkheid, binnen 3 maanden kunnen wij de veerkern van het matras voor u wijzigen tegen kostprijs

Persoonlijk slaapcomfort, persoonlijk advies in matras keuze

Kies uw persoonlijk slaapcomfort en laat u op unieke wijze adviseren door ons vakkundige adviseurs. De Skoon boxsprings van natuurlijke materialen worden getoond met pocketveer matrassen. Heeft u een voorkeur voor de Bedaffair natuurlatex matrassen? Zowel de Skoon pocketveermatrassen als de Bedaffair en Dormiente natuurlatex matrassen zijn geschikt voor een boxspring (bodem) van natuurlijke materialen.