Advies

 1. Online duurzaam matras kopen - Bedaffair biedt 60 dagen proefslapen

  Wilt u online een duurzaam matras kopen, dan wilt u geen risico lopen. Een goed matras is de basis van een goede nachtrust.

  Lees meer »
 2. Matras keuzehulp. Wij helpen je graag bij het kiezen van een nieuw matras

  Matras keuzehulp. Wij helpen je graag bij het kiezen van een nieuw matrasVeel Nederlanders hebben geen idee op wat voor soort matras ze slapen. Slapen en opstaan zonder klachten of pijn, dat betekent voor velen van ons een goed matras en een goede nachtrust. Echter zonder klachten slapen, betekent niet automatisch dat het matras een goed matras voor u is. Misschien zweet u onnodig veel, of heeft u het juist te koud. Is het matras eigenlijk toch te hard of te zacht. En dat is jammer, want dan is uw matras niet het correcte, allerbeste matras voor u.

  Om overdag goed te functioneren, hebben we een goede nachtrust nodig, zodat we uitgerust wakker worden. Een matras dat goed bij uw lichaam past en uw

  Lees meer »
 3. Bedaffair's bestelgemak: betaal in 3 termijnen zonder rente

  Betalen in termijnen - Gespreid betalen - Koop een bed of matras op afbetaling  Koop een bed of matras en betaal in 3 termijnen zonder rente

  Een nieuw bed, boxspring of matras koop je niet elke maand. Ongeveer een keer in de 10 jaar kopen we een nieuwe matras of matrassen, een boxspring of een bed. Kun je het benodigde bedrag niet in z'n geheel missen of niet op dit moment, dan heeft Bedaffair de oplossing voor jou! Bij ons kun je, voor een bedrag boven € 100,- en onder € 3000,-, in 3 termijnen betalen tegen 0% rente en zonder lening.

  Bedaffair biedt dé betaaloplossing voor jou! Met Capayable – Gespreid Betalen betaal je heel eenvoudig in drie termijnen. Dit alles zonder rente of lening! Benieuwd hoe het werkt?

  Hoe werkt Gespreid Betalen in 3 termijnen?

  Bedaffair werkt samen met Capayable. Capayable is gevestigd in Eindhoven en opgericht in 2013 met als doel betaalgemak creëeren voor online shoppers. En dit doen ze door online shoppers veilig gespreid te laten betalen in 3 termijnen zònder rente.

  Betaal bij Bedaffair in drie termijnen

  Met Gespreid Betalen biedt Bedaffair jou de mogelijkheid om een bed, boxspring, matras of elk ander product uit ons uitgebreide assortiment in drie termijnen te betalen zonder rente. Zo werkt online kopen en betalen in drie termijnen bij Bedaffair:

  - Kies en bestel de producten.
  - Ga naar je winkelwagen.
  - Selecteer bij de betaalopties >> Capayable
  - De eerste termijn

  Lees meer »
 4. Hoe kies ik een nieuw hoofdkussen?

  Zoekt u een nieuw kussen?

  Bij het oriënteren naar een nieuw hoofdkussen voor volwassenen zijn een aantal dingen belangrijk. Uw slaaphouding, de hardheid van het matras, heeft u het snel warm of juist niet en de lichaamsbouw. Daarnaast is uw voorkeur voor de vulling van het kussen belangrijk om te weten. Bedaffair heeft hoofdkussen gevuld met natuurlijke materialen. Deze vinden wij het beste in ventilatie, hygiëne en ligcomfort.

  Een slecht of oud hoofdkussen ligt niet alleen oncomfortabel, het kan hoofd-, schouder-, en nekpijn geven en allergieën veroorzaken. Als u toe bent aan een nieuw hoofdkussen, houd er dan rekening mee dat het doel van een hoofdkussen is dat de ruimte tussen hoofd en schouder wordt gevuld als u in bed ligt. Het perfecte hoofdkussen zorgt er voor dat het hoofd en de ruggengraat in een gelijkwaardige lijn liggen als u gaat slapen in uw favoriete slaappositie. Zoals u rechtop staat, gelijkwaardige lijn hoofd - romp, zo zou u ook in

  Lees meer »
 5. Vacature: Verkoopadviseur parttime

  VacatureVerkoopadviseur parttime m/v (24 - 32 uur)

  Ben jij een klantgerichte verkoopadviseur die op enthousiaste wijze inspeelt op de behoeften van de onze klant? Kun jij vervolgens deze slaapwensen ook omzetten naar een gedegen advies? Heb jij bovendien ook passie met ecologisch slapen? Dan komen wij graag met jou in contact!

  In Amsterdam IJburg hebben wij een openstaande vacature voor Verkoopadviseur parttime.

  Wie zijn wij?

  Bedaffair is de grootste online & ènige fysieke 100% ecologische beddenwinkel van Nederland èn België. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in bedden en matrassen van natuurlijke materialen en laten onder eigen label (Skoon & Bedaffair) boxsprings,

  Lees meer »
 6. Warmtekussen zelf maken / welke vulling pittenzak

  Warmtekussen zelf maken / welke vulling pittenzak

  Een pittenzak of warmtekussen is makkelijk om zelf te maken. En ideaal om bij in huis te hebben als EHBO bij stijve of pijnlijke spieren, buikpijn of om lekker bij op te warmen op koude dagen en nachten.

  Ben je handig met de naaimachine of met naald en draad? Dan draai je voor het maken van een warmtekussen of pittenzak er je hand niet voor om. Voor de vulling zijn een aantal mogelijkheden en voor de stof kun je een oude (fleece) trui, sokken, handdoek of een theedoek gebruiken.

  Nodig voor een DIY warmtekussen

  -          Oude fleecetrui, sok, oude handdoek, vulling, naaimachine of naald en draad.
  -          Eventueel kruiden, specerijen of etherische olie

  Voor de vulling van een pittenzak of warmtekussen kun je allerlei gedroogde producten gebruiken:

  Vulling pittenzak / warmtekussen-          Rauwe rijst
  -          Tarwe
  -          Mais
  -          Haver
  -          Vlas zaad
  -          Kersen pitten
  -          Gedroogde linzen of bonen

  Kruiden, specerijen of etherische olie

  Voor een lekkere geur èn extra therapeutisch hulpmiddel gebruiken dan kunt je het warmtekussen of pittenkussen vullen met kruiden, specerijen of besprenkelen met etherische olie.

  Bijvoorbeeld: lavendel bloemen, rozen blaadjes, gember, rozemarijn blaadjes, kaneel, pepermunt olie, pepermunt blaadjes etc.

  Voordat je het warmtekussen of de pittenzak maakt, laat de kruiden en specerijen samen met de gewenste vulling in een afgesloten bak een paar dagen staan. De geur zal zich dan beter mengen.

  Het warmtekussen in elkaar zettenHet warmtekussen in elkaar zetten

  Leg twee lagen stof van 20 bij 20 centimeter op elkaar en knip in een vorm – hart, bloem, cirkel, vierkant etc. Leg de twee lapjes op elkaar en naar de zijkanten dicht zodat er een zakje ontstaat. Vul het zakje met jouw gekozen vulling (niet té vol) en naai de vulopening dicht.

  En klaar is je warmtekussen of pittenzak!

  Oneindig herbruikbaar

  Een warmtekussen of pittenzak is oneindig herbruikbaar. Je kunt hem verwarmen op de kachel, verwarming of in de magnetron (30 sec op 900 Watt). Goed voor een half uur warmte in jaszakken, bed, of waar je hem ook gebruiken wilt.

  Let op:

  Check de warmte van een warmtekussen of pittenzak altijd voor gebruik bij huidcontact. Let erop dat het niet té warm is, zeker als je het bij een kind wilt toepassen.

  Lees meer »
 7. Tips en ideeën voor nachtkastjes - Alternatief nachtkastje

  Wil je meer spullen kwijt dan is een nachtkastje met fijne opbergmogelijkheden, zoals laden, een must. Gaat je voorkeur uit naar een zo minimalistisch mogelijke plek voor je telefoon, wekker, bril of boek zijn er ook genoeg alternatieve nachtkastjes. Wij geven je tips en ideëen voor een nachtkastje, waar diverse wensen en behoeften mee vervuld kunnen worden. Voor welk nachtkastje kies jij?

  Bekijk de creatieve en originele nachtkastjes. En maak het je bed lekker comfortabel met je boek, bril, wekker of mobiel binnen handbereik.

  1: Standaard nachtkastje in modern design

  Wil je graag veel spullen binnen handbereik hebben zonder dat het rommelig oogt in de slaapkamer? Dan blijft een standaard nachtkastje de ideale oplossing om naast het bed te zetten. De meeste nachtkastjes beschikken namelijk over een of meerdere lade(n) of een kastje waar je veel spullen in kwijt kunt. Onze favoriet is het design nachtkastje uit de COM:CI serie van Holzmanufaktur (middelste foto). Verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten. De lade front kun je wit laten lakken of in houtkleur kiezen. Houd je meer van een traditioneel nachtkastje met opbergruimte? Dan zijn er ook nachtkastjes met een origineel, landelijk of juist uniek design.

   Nachtkastje Eto  Nachtkastje COM:CI met 1 lade   Standaard nachtkastje met opbergruimte

  2: Nachtkastje dat hangt aan je bed

  Wil je alleen je telefoon, wekker, glas water en een boek op het nachtkastje kwijt dan is een mooie plank aan je bed meer dan voldoende als nachtkastje. Met een bedplankje als nachtkastje aan je bed, behoud je een rustige sfeer in je slaapkamer. Wil je wat meer spullen kwijt dan kun je kiezen welke afmeting het beste jouw wensen benaderen. Dit bedplankje of nachtkastje hangend aan je bed is verkrijgbaar in 8 houtsoorten, zodat het altijd een passend geheel wordt met je bed in de slaapkamer. De dikte van de bedzijde wordt passend gemaakt, zodat het bedplankje altijd past. Met je favoriete spullen, zoals een dierbare foto dichtbij je als je slaapt creëer je een heel persoonlijk hoekje bij je bed.

  Idee 2: Nachtkastje dat hangt aan je bed

  Lees meer »
 8. FEMALE | MALE natuurlatex matrassen van Dormiente - Ieder mens is anders

  FEMALE | MALE natuurlatex matrassen van Dormiente - Ieder mens is anders      FEMALE | MALE natuurlatex matrassen van Dormiente - Ieder mens is anders

  Over het algemeen onderscheidt een natuurlatex matras zich door een niet te evenaren puntelasticiteit dat zich voegt naar elke lichaamsvorm. Desondanks valt het 'kleine' onderscheid in de lichaamsbouw van vrouwen en mannen op bij gevoelige mensen of mensen met pijnklachten. Voor deze mensen heeft Dormiente speciale FEMALE | MALE matrassen techniek ontwikkeld. Dormiente maakt met deze techniek speciale inkepingen in matrassen die drukverlagend werken. Deze speciale inkepingen heeft Dormiente in elke natuurlatex matrassen serie toegepast (Natural Basic, Natural Classic en de Natural Deluxe). De natuurlatex matrassen worden speciaal voor vrouwen (Female) en mannen (Male) aangeboden.

  Lichaamsbouw van mannen en vrouwen verschilt

  Van nature onderscheiden vrouwen en mannen zich onder andere door hun verschillende lichaamsbouw. Vanuit de orthopedie geldt dat in het bijzonder de schouders en heupvormen als ook de breedte van schouders en heupen bij mannen en vrouwen verschillen. Bij sommige mensen is deze lichaamsbouw opvallen en tekent zich sterk. Speciaal voor deze mensen biedt het FEMALE | MALE matrassen concept van Dormiente een oplossing. 

  Hoe past Dormiente deze techniek toe in de matrassen?

  Als eerste wordt de oppervlakte van de Dormiente natuurlatex matrassen

  Lees meer »
 9. Lattenbodem keuze – kiezen uit hoeveel latten, ligcomfort en prijs

  Niet alleen een matras bepaalt uw slaapcomfort, de lattenbodem is ook erg belangrijk in het uiteindelijke perfecte ligcomfort. De combinatie matras en lattenbodem werken samen om het lichaam in elke slaappositie te ondersteunen. Een verkeerde keuze in matras en lattenbodem kan leiden tot minder ligcomfort.

  Bij het kiezen van een nieuw matras, die op een bestaande bedbodem komt, informeren wij altijd naar deze bedbodem bij u thuis of deze vast of flexibel is. In onze winkel test u dan de matrassen van uw keuze op een gelijkende bedbodem bij u thuis. Desondanks bestaat de kans dat de matras thuis een klein verschil geeft in ligcomfort, dit kan aan de instelling van de bestaande bedbodem liggen en aan het type.

  Bij het kiezen van een nieuw matras inclusief bedbodem zijn er diverse mogelijkheden. De keuze van lattenbodem is gekoppeld aan de keuze van het matras, budget, persoonlijke wensen en ligcomfort van de combinatie lattenbodem en matras. Er is geen goed en geen fout

  Lees meer »
 10. Vaderdag cadeau tips

  Vaderdag cadeau tipsVaderdag cadeau tips

  Met welke cadeau verrast je op Vaderdag je vader. Wat zijn de beste Vaderdag cadeau tips? Bedaffair heeft 7 originele Vaderdag cadeau tips op een rijtje gezet. Verwen cadeaus, gadget cadeaus maar ook nuttig cadeaus. Onze Vaderdag webwinkel cadeau tips bieden je inspiratie voor een succesvol Vaderdag cadeau.

  Vaderdag cadeau

  Vaderdagcadeau tips top 7 tips

  Weet je niet wat je moet geven? Zoek je een Vaderdagcadeau idee voor dit jaar? Bekijk deze zeven tips voor een leuk en origineel Vaderdagcadeau. Betaalbaar, want mooie cadeaus hoeven niet veel te kosten.

  Vaderdag cadeau nummer 1: een DIY-cadeau

  Jaar in jaar uit staan zelfgemaakte knutsel cadeaus op nummer 1 in de Vaderdagcadeau top 7. Elke vader kijkt uit naar een eigengemaakt cadeau. Een DIY-zelfgemaakt-cadeau is altijd goede start van de Vaderdag. Jaar in jaar uit.

  Nummer 2: een lekker betaalbaar verwen cadeau

  Veel van onze pappa's scheren zich elke ochtend. Niets is fijner dan een scheerzeep die helpt de huid glad en zacht te maken om soepel te scheren èn de huid niet laat uitdrogen. Deze handgemaakte, biologische scheerzeep wordt gemaakt in Utrecht en is lekker zacht en romig. Verras hem met deze heerlijke scheerzeep.

  Nummer 3: een cadeautje voor zijn hobby of liefhebberij

  Een cadeau voor je vaders hobby komt altijd van pas. DIY vaders willen gereedschap, voetballende vaders willen een voetbalblad, tennissende vaders willen tennisballen, culinaire vaders willen een kookboek, en is je vader gek op slapen dan wil hij een heerlijk kussen zoals deze. Een hobby cadeau vind jouw pappa altijd leuk.

  Nummer 4: een verrassings ontbijt op bed

  Laat je vader 's ochtends langer in bed liggen en verras hem met een heerlijk ontbijt. Versgeperst sap, een kopje koffie, croissants en een rode roos. Voor een echt verwen gevoel. Om goed en rechtop te kunnen zitten in bed om het ontbijt te nuttigen zijn deze rolkussens ideaal. Natuurlijk ook voor tv kijken of een boek lezen in bed.

  Nummer 5: een electronisch cadeau: veilige en duurzame uitstapverlichting

  Vaders vinden het niet erg om 's nachts uit bed te stappen om bij de kinderen te kijken als ze wakker zijn geworden. En al helemaal niet als de uitstapverlichting aan gaat. Een nachtlamp die werkt met een bewegingssensor, op de grond schijnt en de partner niet wakker maakt. De LED nachtlamp gaat vanzelf weer uit als er geen beweging is.

  Nummer 6: magnesium voor sportieve pappa's

  Altijd een populair en praktisch cadeau is magnesium olie. Sportieve pappa's weten dat magneium olie voor en na het sporten helpt om spierpijn te voorkomen en spierherstel te bevorderen. Makkelijk mee te nemen in de sporttas. Sportieve vaders zijn altijd blij met magnesium olie die makkelijk aan te brengen is en direct werkt.

  Nummer 7: een mannelijk douche zeep

  Een Vaderdag cadeau voor onder de douche is ook altijd welkom. Deze robuuste mannelijke douche zeep is een heerlijke mannelijke zeep voor elke vader. De oosters aandoende geuren van patchouli en kurkuma worden gecombineer met hout van ceder en den. Deze heerlijke douche zeep doet het altijd goed als cadeau.

  Vaders vinden een zelfgemaakt Vaderdag cadeau nog steeds een top cadeau

  Vaders met kinderen

  Lees meer »
Pagina