Bespaar tijdens je slaap

Door de huidige inflatie en hoge rekeningen is het van belang om goed te besparen. Mensen gaan bewuster om met hun aankopen. Hoe lang gaat een aankoop mee? En is het echt van waarde wat ik nodig heb? Wij geven daarom een aantal tips op hoe je het beste kan besparen in de slaapkamer.

Tip 1: Meubels die meer dan 10 jaar meegaan

De meeste goedkope, en zelfs ook duurde meubels gaan niet langer dan 10 jaar mee. Kijk dus goed naar de kwaliteit en de duurzame waarde van je meubel aankoop. Wij leveren daarom hoge kwaliteit met natuurlijke materialen. Al onze slaapkamer meubelen worden met de hand gemaakt door de beste ambachtsmannen. Ze blijven schoon (dankzij de ventilatie kwaliteit van natuurlijke materialen) en ontstaat er geen schimmel. Zo gaan ze dus tientallen jaren langer mee. Onze pocketveer matrassen worden zo gemaakt dat ze zelfs 25+ jaar lang mee gaan. Zonder kuilen, schimmels of breuken. Afgelopen jaar hebben we al meerdere mensen kunnen helpen met het recyclen van hun 25+ jaar oude Bedaffair matras!

Tip 2: Nooit meer een miskoop met een aanpasbaar product

Een miskoop is nu nog vervelender met de hogere rekeningen en dure boodschappen. Daarom geven wij altijd vrijblijvend op maat gemaakt advies, door een echte ambachtelijke beddenmaker. Het is namelijk belangrijk dat je met een expert praat, en niet met iemand die alleen jou iets wil verkopen. Zo voorkom je een miskoop. Ook is het goed om na te denken aan hoe aanpasbaar het is voor jou. Als het helemaal aangepast is naar jouw wensen, dan heb je ook minder snel een impulsieve aankoop. Daarom zijn onze matrassen en bedden ook ergonomisch aanpasbaar naar jouw lichaam en wensen. En zelfs lattenbodems kan je door de jaren heen aanpassen qua hardheid. Zo voorkom je spijt van je aankoop en investering.

Tip 3: Kijk goed naar een eerlijke prijs

Veel grote bedrijven rekenen erg hoge marges om zo veel mogelijk winst te behalen. Veel bedrijven zijn namelijk ook vooral uit op winst. Het is daarom altijd goed om je eerst in te lezen of de materialen en kwaliteit wel passen bij de prijs. Wij werken vanuit overtuiging op duurzaamheid voor de mens en natuur. Wij maken producten die tientallen jaren lang mee moeten gaan en kiezen alleen voor de beste kwaliteit natuurlijke materialen. Niet voor de goedkope schuim of polyester materialen zoals de reguliere beddenzaken, die vaak de hoge marges hiermee kunnen behalen. Wij houden de prijs zo toegankelijk mogelijk en kiezen voor een eerlijke verhouding in kwaliteit en prijs. Voordat je een aankoop doet is het dus belangrijk om goed te kijken naar de visie van een bedrijf, en hoe hun materialen of productie proces er eigenlijk uit ziet. Zo ben je zeker van echt waarde voor je geld.