Baby

 1. Baby’s beschermen tegen straling van mobiel, babyfoon, tv en computer

  Baby’s beschermen tegen straling van mobiel, babyfoon, tv en computerOnze mobiel, draadloze babyfoon, tv, tablet en computer zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse bezigheden. We zijn verbonden met de wereld. Ondanks de bereikbaarheid is de manier waarop we met draadloze, stralings, apparaten omgaan wellicht toe aan wat specifieke aandacht. Zeker waar het baby’s en kleine kinderen aangaat. Studie omtrent draadloze straling van de Zwitserse federale overheid 2007 heeft hoofdpijn bij kinderen vastgesteld. Er zijn veranderingen in het verloop van de hersengolven zichtbaar middels een EEG. Mobiel telefoneren van de moeder beïnvloedt ook de hartactiviteit van de ongeborene.

  Lees meer »
 2. Slaap doet je baby en kind groeien - hoe ondersteun je de, snel groeiende, kwetsbare wervelkolom

  Hoe groeit een baby na de geboorte en waarom groeit een baby, peuter en kind vooral als hij slaapt?
  Na de geboorte van een baby krijgt de groei van het kind een versnelling. Wanneer je baby of kind slaapt, zijn hormonen actief die de groei stimuleren.
  Om de snelle groei van het lichaam van een baby te ondersteunen, en dan met name de kwetsbare ruggewervel, is het belangrijk dat de baby of ledikant matras van goede kwaliteit is. Veilig, stabiel, stevig doch comfortabel en het liefst vrij van dampen die de kwetsbare luchtwegen kunnen aantasten.

  Lees meer »