Bedaffair in TV-programma Hey Baby van RTL4Binnenkort het debuut van Bedaffair op de Nederlandse TV. In maar liefst 2 afleveringen van RTL4 programma Hey Baby zal Bedaffair te zien zijn.

Gisteren, 23 augustus 2021, vonden opnames plaats voor hét nieuwe familieprogramma Hey Baby van RTL4. In de 800 m2 showroom van Bedaffair te Heemstede (Haarlem) verwelkomden wij de volledige cameraploeg en werd de showroom omgetoverd tot filmset.

Beste kindermatras, inrichten gezonde kinderkamer en meer

Presentatrice en co-producer Caroline Pluym en Marjolein Vaders, duurzaam slaapspecialist sinds 1994, co-founder en CEO Bedaffair, bespraken samen interessante tips en weetjes over duurzame kindermatrasjes. Dat bewust nadenken over de inrichting van een gezonde kinderkamer geen overbodige luxe is. Én ook het nieuwste van het nieuwste werd besproken: Bedaffair's circulaire biologische matrassen & Bedaffair's hennep dekbedden voor groot en klein.

Het programma Hey Baby is hét nieuwe familieprogramma van RTL4. Een informatief programma voor (aanstaande) ouders en grootouders. Gemaakt voor zowel de 20-ers als de 50 plussers. Slaapexpert Mark Schadenberg zal wekelijks een slaaptip geven.

Uitzendingen

=> Bekijk hier de uitzending van 12 september. Wat is het beste kindermatras? Onbekende tips bij ouderschap.

 

=> Bekijk hier de uitzending van 19 september. Waarom is Marjolein, in 1994, gestart met het maken van natuurlijke matrassen? NoWaste natuurlijke matrassen en de nieuwste trend: Hennep.

 

Lees meer over de onderwerpen die besproken werden met duurzaam slaapexpert Marjolein Vaders:

Klik hier en lees meer over 'Hormoonverstorende stoffen in matrassen' >>

 

Debuut van Bedaffair op de Nederlandse televisie in de pers:

Haarlems Weekblad
Magazine Bedding Business