Ambacht & duurzame matrassen in de Volkskrant

"De matrassen van Bedaffair gaan 25 jaar mee." Het verhaal van Bedaffair is te vinden in de Volkskrant! De missie, de innovaties en het verhaal achter de onderneming. 

Het familiebedrijf leidde tot wederopstaan van onze missie

De missie van Bedaffair is begonnen uit een vorig faillissement van een familiebedrijf in 2013. Dat leidde tot een pijnlijke breuk tussen vader en dochter. Inmiddels heeft Bedaffair meerdere innovaties opgezet en primeuren behaald. Ontdek bijvoorbeeld het eerste reparatie-atelier voor matrassen ter wereld! Of onze hennep innovatie in beddengoed en matrassen. Hiermee hopen we de bedden branche te inspireren.

Eerlijk advies voor een gezonde slaap in de circulaire beddenwinkel

Arend Vaders (52) ziet aan de manier waarop een bezoeker van de circulaire beddenwinkel zich beweegt of hij rugklachten heeft. Als de klant een matras uitprobeert, ziet hij meteen wat de klant nodig heeft. Ook vertellen ze over de synergie tussen matras, kussen en dekbed. Dit geheel bepaald het slaapcomfort, zegt mede-eigenaar Marjolein Vaders. "Klanten beseffen vaak niet dat die drie-eenheid essentieel is. De meeste mensen zijn zijslapers, dan adviseren we meestal de neksteunkussens. En uiteraard zoeken we het ideale matras..."

 

| Ontdek het Volkskrant artikel |