Circulaire matrassen

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

Bedaffair's circulaire matrassen collectie;de eerste volledig circulaire matrassen collectie ter wereld. En deze matrassen zijn niet alleen duurzaam, vrij van schadelijke stoffen, plasticvrij en dus heel vriendelijk voor onze aarde, ze laten je ook nog eens heerlijk slapen. Want door ons ruime aanbod en keuze in soft, medium of firm, vind je altijd een circulair biobased matras dat bij je past.

Actie: tijdelijk 10% korting op natuurlatex circulaire matrassen

Profiteer snel van de 10% korting op de natuurlatex circulaire matrassen van Bedaffair. Actie is slechts tijdelijk!
- U hoeft alleen de code 'circulair' in te voeren in uw winkelmandje en de korting wordt direct berekend.
- Proefslapen mogelijkheid. Op de circulaire matrassen van Bedaffair kunt u 60 dagen proefslapen.

Elk matras van Bedaffair is opgebouwd uit de beste en zachtste natuurlijke materialen, ze bieden de beste ventilatie en laten je matras ademen. Zo wordt je nooit meer wakker op een klamme vochtige plek. Bovendien zijn natuurlijke materialen hygiënisch, anti-bacterieel en schimmelvrij. En dat is wel anders bij plastic matrassen gemaakt van polyester of PU (koudschuim en traagschuim).

Bekijk onze collectie circulaire biobased matrassen gemaakt van hernieuwbare grondstoffen online of bezoek ons in heemstede. Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel in de Benelux. In onze 800m2 winkel bieden we een collectie van biologische boxsprings, massief houten design bedden, natuurlijke matrassen en een ruime keuze in toppers, dekbedden en onderdekens.